skmchemi@gmail.com

تهران،خیابان شهید بهشتی،نبش خیابان سرافراز،برج دریای نور،واحد 805

021-88736636 الی 9

گلیسیرین

گلیسیرین، از الکل های شیمیایی محسوب میشود که کاربرد ویژه ای در تولید محصولات آرایشی بهداشتی دارد.

خرید سدیم ساخارین

ما در شرکت سودا کیمیا مانا، آماده ارائه بهترین خدمات برای خرید گلیسیرین به شما عزیزان هستیم. برای کسب اطلاعات دقیق و به روز کافی است با مشاورین و متخصصین ما در تماس باشید تا بهترین محصول را با قیمتی مقرون بصرفه تهیه نمایید.

شماره های تماس:

021-88736636
021-88736637
021-88736638
021-88736639

قیمت گلیسیرین

برای اطلاع از آخرین قیمت گلیسیرین و دیگر مواد شیمیایی، میتوانید با شماره های بالا، با ما در تماس باشید و ما بسیار خوشحال میشویم که بتوانیم کمکی به شما بکنیم.

 

آشنایی با گلیسیرین

گلیسیرین، الکلی است که با نام های گلیسرول، پروپانتریول نیز می شناسند. این ماده از منظر شیمیایی یک الکل شیمیایی است اما جالب است که خواص آن شباهت بسیاری به شکر دارد و براحتی جذب شده و در بدن انسان به گلوکز تبدیل میشود.
این ماده سمی نبوده و مایع ویسکوز و غیر فرار است و  بدون رنگ و زلال می باشد و هیچ بویی هم ندارد و مزه آن نیز شیرین است.
گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می گردد. اغلب ترکیباتی که در آب و یا الکل حل شونده نیستند، در این ماده حل میشوند اما گلیسیرین در ماده های حلالی مثل بنزن، اتر، کلروفرم حل شونده نمی باشد.
گلیسیرین اگر در معرض هوای آزاد قرار بگیرد، به راحتی رطوبت را به خودش جذب می کند.
گلیسیرین از 3 گروه هیدروکسیل تشکیل شده است که وظیفه حلالیت در آب دارد. جالب است که این ماده در طبیعت، اغلب توسط ترکیب با اسید های چرب است که چربی را تولید میکند.

 

تاریخچه گلیسیرین

خوب است اینرا هم بدانیم که تاریخ کشف گلیسیرین برمی گردد به سال 1779 که توسط Scheele (شیمی دان سوئدی) به اکتشاف رسید. البته تا سال 1948، این ماده، به طور طبیعی و از چربی گیاهی و حیوانی تولید میشده است و تنها کاربرد آن به عنوان یک محصول جانبی در تولید صابون بوده است. بعد ها که سنتز صنعتی این ماده بوجود آمد، حجم تولیدی آن افزایش چشمگیری پیدا کرد.

 

گلیسیرین و تامین ماده اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی

شاید تا بحال به این ویژگی گلیسیرین، همه توجه کرده باشیم که در تولید بسیاری از کرم ها، شامپوها و صابون ها و انواع لوسیون های مرطوب کننده، کارایی مفیدی دارد. همانطور که می دانید از عوامل مهم برای نرمی و زیبایی پوست و مو، رطوبت است که در گلیسیرین این رطوبت بخوبی موجود است و حتی آنرا به عنوان یکی از جاذب های قوی رطوبت در طبیعت می شناسند.

زمانی که شما گلیسیرین را به پوست خود می مالید، بر اثر این تماس، پوست شما رطوبت زیادی را در لایه بالایی خودش جذب میکند و همین امر باعث نرمی و شفافیت پوست شما میشود. گلیسرول در حقیقت موجب انتقال رطوبت به پوست میشود که احتمال دارد این رطوبت را از محیط به دست آورد. البته اگر در محیط خشکی باشیم، گلیسرین این رطوبت را از لایه های زیرین پوستی جذب کرده و به سطح رویی پوست منتقل می کند! توجه دارید که این مورد می تواند باعث کاهش رطوبت لایه های زیرین پوستی بشود برای جلوگیری از این مشکل می توان آنرا به همراه موم زنبور یا یک روغن چرب که مانع تبخیر رطوبت از سطح پوست ترکیب و استفاده نمود.

 

گلیسیرین و کاربرد آن در صنعت دارو سازی

از گلیسیرین برای تهیه و تولید داروها نیز استفاده میشود که کاربرد آن بیشتر مربوط به پوست و زیبایی میشود.
موارد استفاده از گلیسیرین برای تولید داروها؛

  • شربت سرفه
  • درمان‌های آلرژیک ایمنوتراپی
  • خمیر دندان ها
  • محصولات مراقبتی از پوست
  • کف ریش تراشی
  • دهان شوینده ها

 

گلیسیرین و خاصیت ضد یخی آن

شاید عجیب بنظر آید اما واقعیت دارد که گلیسیرین همچون پروپیلن گلیکول، یک kosmotrope غیر یونی می باشد و از همین روست که موجب پیوندهای هیدروژنی قوی با مولکول‌های آب میشود.این ماده به قدری خاصیت ضد یخی آن قدرتمند بوده است که در گذشته ها از آن به عنوان ضد یخ ماشین نیز استفاده میشده ولی در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول جای آنرا گرفته اند.

 

صنایع غذایی (گلیسرین گرید خوراکی)

خاصیت گلیسرول در نوشیدنی ها و مواد غذایی به عنوان یک حلال و شیرین کننده است و حتی گفته شده امکان نگهداری آن از این مواد نیز وجود دارد.

 

گلیسیرین و کاربرد آن در تولید مواد منفجره

یکی از مواد لازم برای ساخت نیتروگلیسیرین، گلیسیرین است و همانطور که میدانید، نیتروگلیسیرین، ماده ای برای ساخت مواد منفجره می باشد.

 

نگهداری از گلیسیرین

توصیه میشود از این ماده در مخزن های مطمئن نگهداری کنید و آنها را در محیطی خنک و خشک قرار دهید. در ضمن این ماده باید به دور از هر گونه منابع احتراقی نگهداری شود.

فرمول شیمیایی

C3H8O3

نقطه ذوب

17/8 درجه سانتی گراد

جرم مولی

92/09 گرم بر مول

نقطه جوش

290 درجه سانتی گراد

هنوز هیچ دیدگاهی نوشته نشده است

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین”