skmchemi@gmail.com

تهران،خیابان شهید بهشتی،نبش خیابان سرافراز،برج دریای نور،واحد 805

021-88736636 الی 9

اسید استئاریک

از با کیفیت ترین  اسید های چربی است که غیر سمی میباشد. اسید استئاریک عنصری مهم در تولید پلاستیک، شمع، مواد آرایشی-بهداشتی، محصولات پزشکی و … به شمار می رود.

خرید اسید استئاریک

برای تهیه و خرید اسید استئاریک، با شماره های زیر تماس برقرار کرده و به هر میزانی نیاز دارید، سفارش دهید.

قیمت اسید استئاریک

در ضمن می توانید در ابتداء، از قیمت اسید استئاریک با خبر شوید و پس از آن، اقدام به خرید نمایید. به همین منظور با شماره های زیر در تماس باشید.

شماره های تماس:

88736636-021
88736637-021
88736638-021
88736639-021

اسید استئاریک چیست؟!

اسید استئاریک یکی از اسید های چربی هست که غیر سمی و غیر اشباع می باشد. این ماده دارای ترکیبی مومی شکل بوده و جامد میباشد. معمولا اسید استئاریک را بعنوان عنصری موثر در تولید پلاستیک، پاستیل های روغنی، شمع، مکمل های غذایی و مواد آرایشی-بهداشتی مورد استفاده قرار می دهند.

اسید استئاریک چگونه تولید می شود؟

اسید اسئاریک بر اثر اضافه کردن اسید به چربی های حیوانی و آبی که درجه حرارت بالایی دارد بوجود می آید و در نتیجه این فرآیند هیدرولیز تری‌گلیسیرید ها حاصل می شوند.در ضمن یکی دیگر از روش های تولید اسید استئاریک آن است که برخی از روغن های گیاهی اشباع نشده را هیدروژنه میکنند و  اسید استئاریک بوجود می آید.
همچنین خوب است بدانید که اسید استئاریک به 2 شکل خالص و مرکب از  اسید استئاریک و اسید پالمیتیک وجود دارد.

10 مورد از کارایی های اسید استئاریک در صنایع:

1) اسید استئاریک و کاربرد آن در لوازم آرایشی-بهداشتی

اسید استئاریک در تهیه و تولید مواد آرایشی-بهداشتی و صنایع پلیمری کاربرد قابل توجهی دارد؛

این ماده یکی از مواد بی خطری هست که در این نوع مواد استفاده میشود و این مطلب بسیار مهم است چراکه شاید اصلی ترین مشکل مواد آرایشی همین عوارضی هست که برای پوست و موی افراد ایجاد میکند که این ماده این موضوع را بهبودی میبخشد.

اسید استئاریک باعث ایجاد پوششی بر روی بدنۀ مو میشود و در نتیجه از مو هایمان در برابر آسیب های خارجی و شکنندگی ها حفاظت میکند. این روند دفاعی به شکل کاملا غیر مستقیمی صورت میگیرد و با غوطه ور شدن تری گلیسیرید های شامل استر این ماده انجام می پذیرد.

شاید برایتان جالب باشد که اسید استئاریک به طور طبیعی در خاک شیر و آووکادو موجود است و همانطور که میدانید این 2 برای پوست و مو بسیار مفید و موثر هستند.

 

2) اسید استئاریک و تاثیر قوی آن در پزشکی

اسید استئاریک بر اساس شواهد، خواص درمانی خوبی برای پوست دارد و از همین جهت در صنعت پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. در آزمایش هایی که  بر روی موش های بی مو صورت گرفته مشخص شده است که این ماده توانایی افزایش رشد مو ها را دارد و باعث افزایش رشد مو در موش ها شد.

همچنین در سال 2000 Khalil et al و همکارانش کرم سوختگی ای را با قابلیت ضد قارچی و ضد التهابی بر روی موش ها آزمایش کردند و مواد اولیه آن هم اسید استئاریک و دکوزانول بود که در نتیجه این آزمایش مشخص شد که تاثیرات این مواد فوق العاده بوده و اسید استئاریک 57 درصد باعث کاهش شدت ضایعات پوستی شده و دکوزانول هم 76 درصد. بنابراین آنها توانستند با استفاده از قابلیت این دو ماده باعث کاهش چشمگیر میزان سوختگی پوست بشوند.

چرا اسید استئاریک برای پوست فوق العاده است؟!

اسید استئاریک حلالیت کمی در آب دارد و حل شوندگی آن در روغن قابل توجه است و همین موجب شده تا از آن در کرم های محافظتی پوست و مرطوب کننده ها و حتی کرم هایی که بعد از اصلاح استفاده میشود، استفاده کنند.

 

3) کاربرد اسید استئاریک در تاریخ شمع سازی!!

جالب است بدانید که تولید و مصرف شمع ها بر می گردد به 5000 سال قبل. ولی در قرن نوزدهم تولید شمع تغییرات زیادی پیدا کرد و در سال 1820 میلادی میشل شورل (شمی دان مطرح و مشهور فرانسوی) روش استخراج اسید استئاریک از چربی حیوانات را کشف کرد و در نتیجه این کشف منجر به تولید شمع های استئارین شد که همچنان هم در اروپا محبوبیت دارد.

 

4) اسید استئاریک و تاثیر قدرتمند آن در شوینده ها

اسید استئاریک در تولید شوینده هایی همچون صابون و شامپو ها کاربرد غیر مستقیمی دارد. خواص این ماده در صابون ها علاوه بر آنکه موجب حفظ شکل و قوام صابون میشود، باعث پاک کنندگی قویتر آن می شود. این ماده به عنوان عامل امولوسیونی هم کاربرد دارد و باعث ترکیب آب و روغن (که با هم ترکیب نمی شوند) میشود که این فرآیند موجب تمییزی آلودگی های موجود بر روی پوست می شود.

 

5) صنایع فلزی

اسید استئاریک خاصیت پوششی و بازدارندگی برای اکسیداسیون پودر های فلزی مانند آلومینیوم و آهن دارد که موجب نگهداری این مواد در بازۀ زمانی طولانی می شود. همچنین این ماده به عنوان یک روان کننده قدرتمند در فرآیند شکل دهی و قالب زنی پودر سرامیک هم کاربرد دارد.

 

* برخی دیگر از کارایی های اسید استئاریک عبارت است از؛

6) نرم کننده لاستیک
7) تولید وسایل آتش‌بازی
8) جلوگیری از اکسید شدن فلزات
9) کپسول‌ های آتشنشانی
10) سخت کننده قند، شکر، آب‌نبات‌ها و شربت‌ها

 

 

خرید اسید استئاریک از شرکت:

شرکت سودا کیمیا مانا همواره آماده دریافت سفارشات خرید آنلاین شما عزیزان بوده. بهترین و تضمینی ترین کیفیت و پشتیبانی را میتوانید با خرید اسید استئاریک از شرکت خودتان دیده و تجربه کنید. ما همواره در جهت پیشرفت صنایع مختلف کشورمان در حال خدمت رسانی هستیم و همکاری با شما موجب خوشحالی ماست.

جهت اطلاعات بیشتر از ویژگی های اسید استئاریک و محصولات شیمیایی، می توانید با همکاران ما در شرکت، در قسمت تماس با ما، مرتبط باشید.
همچنین، ایمیل روبرو هم یکی دیگر از راه های ارتباطی بین ما و شما عزیزان است Info@skmchemi.com .

شماره های تماس: 

021-88736636
021-88736637
021-88736638
021-88736639

جهت خرید اسید استئاریک به صورت عمده و یا کیسه ای می توانید از همین صفحه اقدام به خرید اسید استئاریک نمایید.

وزن

کسیه های 25 کیلوئی

فرمول شیمیایی

C18H36O2

جرم مولکولی

284.5 g/mol

دمای ذوب

68.8 درجه سانتی گراد

نقطه جوش

383 درجه سانتی گراد

ضریب شکست (در 80 درجه سانتی گراد)

4299/1

هنوز هیچ دیدگاهی نوشته نشده است

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسید استئاریک”